Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

PROMOCJA!!! Kalendarzowe TRIO 2022 za 66zł.

PROMOCJA!!! Kalendarzowe TRIO 2022  za 66zł.
PROMOCJA!!! Kalendarzowe TRIO 2022 za 66zł.

Zachęcamy do kupna kalendarza! Oto najprostsza forma, jak możecie pomóc tym wszystkim nieszczęśnikom, którym pomagamy, a niejednokrotnie ratujemy życie... to jest realna POMOC ! Stowarzyszenie, któremu pomagamy, czyli OTOZ Animals wielokrotnie udokumentowało los skrzywdzonych zwierząt, chcąc unaocznić ogrom zła, z którym non stop się spotykamy podczas interwencji. Format kalendarza - A3 ( 29,7x42cm )

Kalendarz Charytatywny 2022

Tradycyjny Charytatywny Kalendarz Animalsów na rok 2022. Kalendarz oparty, jak co roku na zdjęciach zwierząt, które są lub były pod opieką Animalsów. To tylko cząstka efektów działań OTOZ Animals, fajnie byłoby kiedyś wydać albumy z wieloma, wieloma zdjęciami podopiecznych Animalsów, albo stałą wystawę...ot marzenia, może kiedyś???

KOCI Kalendarz Charytatywny 2022

Zachęcamy do kupna kalendarza! Oto najprostsza forma, jak możecie pomóc tym wszystkim nieszczęśnikom, którym pomagamy, a niejednokrotnie ratujemy życie... to jest realna POMOC ! Stowarzyszenie, któremu pomagamy, czyli OTOZ Animals wielokrotnie udokumentowało los skrzywdzonych zwierząt, chcąc unaocznić ogrom zła, z którym non stop się spotykamy podczas interwencji. KOCI KALENDARZ CHARYTATYWNY . Fundacja Animalsi" postanowiła zadośćuczynić protestom Zakochanych w Kotach i pierwszy raz testowo wydała osobny Koci Kalendarz. Było spore zainteresowanie, więc Koci Kalendarz stanie się tradycją! Oczywiście , wszystkie koty na zdjęciach to byli lub obecni podopieczni OTOZ Animals,a dochód ze sprzedaży Fundacja przeznaczy na Kocie Sprawunki dla kociarni w OTOZowych schroniskach. Kalendarz jest w formacie A3 ( 30cm X 42cm ) i kosztuje 28 zł. Zapraszamy do zabawy na stronie sklepiku Fundacji Animalsi : Polecamy także Kocie Kubeczki, Koszulki, Magnesy...

Charytatywny Trójdzielny Kalendarz Animals 2022

Charytatywny Trójdzielny Kalendarz  Animals 2022
Charytatywny Trójdzielny Kalendarz Animals 2022

Charytatywny Kalendarz Trójdzielny Animalsów. Dochód bezpośrednio przeznaczamy na lepsze życie Zwierząt przebywających pod opieką OTOZ Animals.

Kubek Charytatywny 35 - Kubek Czarny Mam serce dla zwierząt

Kubek Charytatywny  35 - Kubek Czarny Mam serce dla zwierząt
Kubek Charytatywny 35 - Kubek Czarny Mam serce dla zwierząt

Nasz sztandarowy projekt trafił w końcu na Kubek. Wpierw zagościł na koszulkach stając się przedmiotem pożądania wilu, wielu ludzi kochających zwierzęta. Później na magnesy, torby z materiału, a teraz na kubki - Polecamy !!!

Kubek Charytatywny 36 - Kubek Czarny w Paski Mam serce dla zwierząt

Kubek Charytatywny  36 - Kubek Czarny w Paski Mam serce dla zwierząt
Kubek Charytatywny 36 - Kubek Czarny w Paski Mam serce dla zwierząt

Kubek Charytatywny 102 ręcznie malowany- Kiziek Szydełko

Oto rarytas, kubek niepowtarzalny, nie ma takiego drugiego na świecie. Ręczna robota ofiarowana nam przez panią Agnieszkę z Rzeszowa - serdeczne dziękujemy !!! Ręcznie malowany specjalnymi farbami do porcelany, następnie wypalany w piecu. Wszyscy zaangażowani w pomoc zwierzętom z przyjemnością napiją się gorącej herbatki czy kawki z tak miłego kubka. Zapraszamy do zakupów, dziękujemy za serce dla zwierzaków.

Dostępność: brak towaru

Podkładka pod mysz Pomagamy!

Podkładka pod mysz  Pomagamy!
Podkładka pod mysz Pomagamy!

Podkładki pod mysz komputerową z pięknymi zdjęciami byłych lub obecnych podopiecznych OTOZ Animals. Rozmiar 21,5cm x 17,8cm.

Dostępność: na wyczerpaniu

Podkładka pod mysz Kalejdoskop