Sortuj wg: Nazwa produktu | ▼ Cena
„Ratujemy konie” - koszulka charytatywna - Czarna M
„Ratujemy konie” - koszulka charytatywna - Czarna  M

Nie mogło w naszej koszulkowej ofercie zabraknąć koni!!!

Zapraszamy wszystkich miłośników tych pięknych zwierząt do poprawienia bytu koni, których los nie okazał się dla nich łaskawy. Kupując koszulki „Ratujemy konie” pomożecie nam pomagać koniom odbieranym złym właścicielom przez Inspektorów OTOZ Animals.

Koszulki dostępne we wszystkich rozmiarach, od S do 2XL, w kolorach – biała, czarna, czerwona, zielona. Żółte koszulki dostępne tylko w rozmiarach S i M. Rozmiar 3XL dostępny tylko w kolorach czarnym i zielonym.

Kalendarz Charytatywny 2019 rok
Kalendarz Charytatywny 2019 rok

Zachęcamy do kupna kalendarza! Oto najprostsza forma, jak możecie pomóc tym wszystkim nieszczęśnikom, którym pomagamy, a niejednokrotnie ratujemy życie... to jest realna POMOC ! Stowarzyszenie, któremu pomagamy, czyli OTOZ Animals wielokrotnie udokumentowało los skrzywdzonych zwierząt, chcąc unaocznić ogrom zła, z którym non stop się spotykamy podczas interwencji.

Breloczek 4 - Pan Zagadka
Breloczek 4 - Pan Zagadka

Fajne, po prostu fajne breloczki ręcznie malowane przez panią Agnieszkę z Rzeszowa, podarowane nam wraz z kubkami, wieszakami i innymi ślicznościami na szczytny cel - POMOC BEZRADNYM ZWIERZĘTOM. Dziękujemy!

Breloczek 3 - Pan Wesołek
Breloczek 3 - Pan Wesołek