Breloczki Łapki
Breloczki Łapki

Wdzięczne breloczki z metalowym kółeczkiem, wykonane z trwałej pleksi, mogą służyć do kluczy, kluczyków, mogą być przyczepione do obroży, do długopisu, portmonetki i do czego sobie tylko wymyślicie...! Ważne, że dochód z ich sprzedaży przeznaczamy na bezpośrednie cele prozwierzakowe !!!

Kolor można wybrać i o tym napisać do nas w zamówieniu....:)

Magnes - Ważka Husarz - Grafika 59
Magnes - Ważka Husarz - Grafika  59

Magnes - Ptaki - Gil - Grafika 58
Magnes - Ptaki - Gil - Grafika  58

Dwa kalendarze koci + psi za 25zł promocja!
Dwa kalendarze koci + psi za 25zł promocja!

Kup dwa kalendarze w cenie jednego i pomóż zwierzętom w schroniskach! Zachęcamy do kupna kalendarzy! Oto najprostsza forma, jak możecie pomóc tym wszystkim nieszczęśnikom, którym pomagamy, a niejednokrotnie ratujemy życie... to jest realna POMOC ! Stowarzyszenie, któremu pomagamy, czyli OTOZ Animals wielokrotnie udokumentowało i dokumentuje los skrzywdzonych zwierząt, chcąc unaocznić ogrom zła, z którym non stop się spotykamy podczas interwencji.