Sortuj wg: Nazwa produktu | Cena
Torba Charytatywna 17 - Kot Europejski
Torba Charytatywna 17 - Kot Europejski

A tu jeszcze dodatkowo Woreczek Mam Serce dla Zwierząt. Woreczek na orzeszki, a może na drugie śniadanie czy ważne drobiazgi, albo kosmetyki ??? To tylko wasza wyobraźnia może wymyśleć zastosowanie tego ślicznego Woreczka !!!

Rozmiar woreczka - wysokość 30 cm, szerokość 25,5 cm.

Rozmiar tworeczka - wysokość 30 cm, szerokość 25,5 cm

Koszulka Charytatywna z Grafika 13, York rozmiar XXL
Koszulka Charytatywna z Grafika 13, York  rozmiar XXL

Prawdziwa Gratka dla miłośników poszczególnych ras psów i kotów. Zapraszamy do zakupów koszulek z nadrukami pięknych grafik zwierzaków autorstwa Studia Kreska. Sukcesywnie nasza kolekcja będzie się powiększać o kolejne rasy!!! Proponujemy także torby-siatki z materiału z tymi samymi grafikami. POLECAMY !!!

Koszulka Charytatywna z Grafika 13, York rozmiar XL
Koszulka Charytatywna z Grafika 13, York  rozmiar XL