Sortuj wg: Nazwa produktu | Cena
Monika Ewa Pluszczewicz - "(przy) stań" tomik poezji
Monika Ewa Pluszczewicz -  "(przy) stań"  tomik poezji

Tomik brzmi miło, ale to już nie taki mały tomik, jeśli składa się z 55 utworów! Jednakże to nadal miło brzmi, więc zapraszamy do lektury tomiku poezji młodej poetki z Bolesławca, pani Moniki Ewy Pluszczewicz. Pani Monika będąc osobą wrażliwą na niedolę bezdomnych zwierząt zwróciła się do nas z propozycją przekazania 5 egzemplarzy swojego poetyckiego tomiku w celu sprzedaży w naszym sklepiku. W ten sposób chciałaby dorzucić swoją cegiełkę do naszych starań o lepszy los Bezdomniaczków. Jesteśmy bardzo ciekawi, jak się Państwo odniesiecie do takiej propozycji...my jesteśmy już po lekturze i możemy powiedzieć, że chyba każdy cosik sobie znajdzie w tym tomiku. I zakochani, i rozgoryczeni, i ludzie młodzi, i ludzie starsi, dojrzali życiowo, i po rozstaniu, i w rozkwitaniu.....starczy? to zapraszamy do lektury!

Magnes - Wielkanoc - Psiakosz !!!
Magnes - Wielkanoc -  Psiakosz !!!

Przemiłe, Wielkanocne magnesiki na bazie rysunków pani Agnieszki z Rzeszowa, która pięknie nam pomaga swym artystycznym wdziękiem urozmaicając naszą ofertę w Sklepiku.

Magnes - Wielkanoc - Koszyk Niespodzianek
Magnes - Wielkanoc - Koszyk  Niespodzianek