Wsparcie graficzne udziela nam:

design.bulla.pl

„Ratujemy konie” - koszulka charytatywna - Czarna
„Ratujemy konie” - koszulka charytatywna - Czarna

Nie mogło w naszej koszulkowej ofercie zabraknąć koni!!!

Zapraszamy wszystkich miłośników tych pięknych zwierząt do poprawienia bytu koni, których los nie okazał się dla nich łaskawy. Kupując koszulki „Ratujemy konie” pomożecie nam pomagać koniom odbieranym złym właścicielom przez Inspektorów OTOZ Animals.

Koszulki dostępne we wszystkich rozmiarach, od S do 2XL, w kolorach – biała, czarna, czerwona, zielona. Żółte koszulki dostępne tylko w rozmiarach S i M. Rozmiar 3XL dostępny tylko w kolorach czarnym i zielonym.

"Mam serce dla Zwierząt"-Koszulka charytatywna- Czarna
"Mam serce dla Zwierząt"-Koszulka charytatywna- Czarna

Mam SERCE dla Zwierząt – no właśnie, myślimy, że każdy kto ma takie serce, może chcieć to wyrazić ubierając się w naszą kultową już koszulkę… Jak udaje się nam wygospodarować środki z naszego fundacyjnego sklepiku przeznaczamy je na konkretną pomoc, a to szczepionki dla szczeniaków, a to na osprzęt do stajni, a to na weterynaryjną karmę czy sprzęt dla Inspektoratu. Kochani w górę SERCA i do sklepiku zapraszamy…!

Koszulki dostępne we wszystkich rozmiarach, od S do XXL, w kolorach – biała, czarna, żółta, błękitna. Rozmiar 3XL dostępny w kolorach czarnym, białym i żółtym.

Kajko i Kokosz - koszulka charytatywna- Czerwona
Kajko i Kokosz - koszulka charytatywna- Czerwona

Koszulka – Kajko i Kokosz znów razem z Nami w walce o prawa zwierząt w Polsce!!!

Nasz wielki przyjaciel, Janusz Christa stworzył ten obrazek specjalnie dla Nas i z myślą o zwierzętach. Janusz był zwierzolubem i wielokrotnie przedkładał relacje ze zwierzakami na ludzkie…jego wilczyca Samba i kot-bandyta mieli wielkie przywileje w Christowym domu, a tak wygodny bujany fotel miał kociego okupanta i wara gościom od siadania na nim! Przy wsparciu Mirmiłowych wojów na koszulkach pragniemy zdobyć nieco funduszy na konkretną pomoc kotom i psom przebywającym w schroniskach prowadzonym przez OTOZ Animals.

Koszulki dostępne we wszystkich rozmiarach, od S do XXL, w kolorach – biała, czarna, czerwona, zielona.

Kalendarz Charytatywny 2017 rok Promocja
Kalendarz Charytatywny 2017 rok Promocja

Zachęcamy do kupna kalendarza! Oto najprostsza forma, jak możecie pomóc tym wszystkim nieszczęśnikom, którym pomagamy, a niejednokrotnie ratujemy życie... to jest realna POMOC ! Stowarzyszenie, któremu pomagamy, czyli OTOZ Animals wielokrotnie udokumentowało los skrzywdzonych zwierząt, chcąc unaocznić ogrom zła, z którym non stop się spotykamy podczas interwencji.

Koszulka (biała) - "Mam serce dla zwierząt" rozmiar XXXL
Koszulka (biała) - "Mam serce dla zwierząt" rozmiar XXXL

Nie ukrywaj tego, co w Tobie dobre! Zarażaj innych swoją wrażliwością.

I chwal się tym, co w Tobie najpiękniejsze – uczynność, empatia i poświecenie!

Koszulka „Mam serce dla zwierząt” to ulubiony prezent dla wolontariuszy działających w schroniskach dla bezdomnych zwierząt, właścicieli swoich milusińskich i ludzi, którym los zwierząt nie jest obojętny.

Wszystkich łączy jedno – chęć wyrażania miłości do naszych czworonożnych przyjaciół!

Więc dołącz do nas i noś się dumnie! Mów o tym, co dla Ciebie ważne. Szerz edukację w tak krótkim, ale wymownym haśle. Niech bicie Twojego wielkiego serca zagłuszy obojętność na krzywdę innych!

Kup koszulkę i przekaż innym, że najważniejsza w życiu jest miłość, której każdy pragnie.

I pamiętaj! Ubierając się hasło „Mam serce dla zwierząt” pomagasz najbardziej potrzebującym, skrzywdzonym przez los, samotnym, opuszczonym, bezdomnym.

Dochód ze sprzedaży koszulek zostanie przekazany na pomoc podopiecznym w schroniskach OTOZ Animals! Więcej o schroniskach dowiecie się na www.otoz.pl .

KOSZULKI DOSTĘPNE TAKŻE W KOLORACH CZARNYM, GRANATOWYM ORAZ ŻÓŁTYM

Koszulka (czarna) - "Mam serce dla zwierząt" rozmiar L
Koszulka (czarna) - "Mam serce dla zwierząt" rozmiar L

Nie ukrywaj tego, co w Tobie dobre! Zarażaj innych swoją wrażliwością.

I chwal się tym, co w Tobie najpiękniejsze – uczynność, empatia i poświecenie!

KOSZULKI DOSTĘPNE TAKŻE W KOLORACH BIAŁYM, GRANATOWYM ORAZ ŻÓŁTYM

Kubek Charytatywny 8 "Sówka-Królik"
Kubek Charytatywny  8 "Sówka-Królik"

Wszyscy zaangażowani w pomoc zwierzętom z przyjemnością napiją się gorącej herbatki czy kawki z firmowego Kubka OTOZ Animals.

Zapraszamy do zakupów, dziękujemy za serce dla zwierzaków.

Magnes - Buldożek Francuski - Grafika 37
Magnes -  Buldożek Francuski - Grafika 37