Wsparcie graficzne udziela nam:

design.bulla.pl

Torba Charytatywna 4- Labrador Czarny
Torba Charytatywna 4-  Labrador Czarny

Breloczek Łapka - Złoty
Breloczek Łapka - Złoty

Breloczek złoty z obu stron, kolor starego złota. Breloczki z metalowym kółeczkiem, wykonane z trwałej pleksi, mogą służyć do kluczy, kluczyków, mogą być przyczepione do obroży, do długopisu, portmonetki i do czego sobie tylko wymyślicie...! Ważne, że dochód z ich sprzedaży przeznaczamy na bezpośrednie cele prozwierzakowe !!!

Torba Charytatywna 5 - Amstaff
Torba Charytatywna  5 - Amstaff

Torba Charytatywna 15 - York
Torba Charytatywna 15 - York

Monika Ewa Pluszczewicz - "(przy) stań" tomik poezji
Monika Ewa Pluszczewicz -  "(przy) stań"  tomik poezji

Tomik brzmi miło, ale to już nie taki mały tomik, jeśli składa się z 55 utworów! Jednakże to nadal miło brzmi, więc zapraszamy do lektury tomiku poezji młodej poetki z Bolesławca, pani Moniki Ewy Pluszczewicz. Pani Monika będąc osobą wrażliwą na niedolę bezdomnych zwierząt zwróciła się do nas z propozycją przekazania 5 egzemplarzy swojego poetyckiego tomiku w celu sprzedaży w naszym sklepiku. W ten sposób chciałaby dorzucić swoją cegiełkę do naszych starań o lepszy los Bezdomniaczków. Jesteśmy bardzo ciekawi, jak się Państwo odniesiecie do takiej propozycji...my jesteśmy już po lekturze i możemy powiedzieć, że chyba każdy cosik sobie znajdzie w tym tomiku. I zakochani, i rozgoryczeni, i ludzie młodzi, i ludzie starsi, dojrzali życiowo, i po rozstaniu, i w rozkwitaniu.....starczy? to zapraszamy do lektury!

Stojak na pisanki 5 jaj
Stojak na pisanki  5 jaj

Niepowtarzalne, bo ręcznie robione Stojaki na Pisanki Wielkanocne wykonane przez naszą niezastąpioną panią Agnieszkę z Rzeszowa.

Stojak na pisanki na 2 jaja A
Stojak na pisanki  na 2 jaja A