Wsparcie graficzne udziela nam:

design.bulla.pl

Monika Ewa Pluszczewicz - "(przy) stań" tomik poezji
Monika Ewa Pluszczewicz -  "(przy) stań"  tomik poezji

Tomik brzmi miło, ale to już nie taki mały tomik, jeśli składa się z 55 utworów! Jednakże to nadal miło brzmi, więc zapraszamy do lektury tomiku poezji młodej poetki z Bolesławca, pani Moniki Ewy Pluszczewicz. Pani Monika będąc osobą wrażliwą na niedolę bezdomnych zwierząt zwróciła się do nas z propozycją przekazania 5 egzemplarzy swojego poetyckiego tomiku w celu sprzedaży w naszym sklepiku. W ten sposób chciałaby dorzucić swoją cegiełkę do naszych starań o lepszy los Bezdomniaczków. Jesteśmy bardzo ciekawi, jak się Państwo odniesiecie do takiej propozycji...my jesteśmy już po lekturze i możemy powiedzieć, że chyba każdy cosik sobie znajdzie w tym tomiku. I zakochani, i rozgoryczeni, i ludzie młodzi, i ludzie starsi, dojrzali życiowo, i po rozstaniu, i w rozkwitaniu.....starczy? to zapraszamy do lektury!

Stojak na pisanki 5 jaj
Stojak na pisanki  5 jaj

Niepowtarzalne, bo ręcznie robione Stojaki na Pisanki Wielkanocne wykonane przez naszą niezastąpioną panią Agnieszkę z Rzeszowa.

Stojak na pisanki na 2 jaja A
Stojak na pisanki  na 2 jaja A

Magnes - Królik - Grafika 24
Magnes - Królik - Grafika 24

Breloczek Łapka - Biały
Breloczek Łapka - Biały

Wdzięczne breloczki z metalowym kółeczkiem, wykonane z trwałej pleksi, mogą służyć do kluczy, kluczyków, mogą być przyczepione do obroży, do długopisu, portmonetki i do czego sobie tylko wymyślicie...! Ważne, że dochód z ich sprzedaży przeznaczamy na bezpośrednie cele prozwierzakowe !!!

Breloczek Łapka - Czarny
Breloczek Łapka - Czarny

Dwa kalendarze koci + psi za 25zł promocja!
Dwa kalendarze koci + psi za 25zł promocja!

Kup dwa kalendarze w cenie jednego i pomóż zwierzętom w schroniskach! Zachęcamy do kupna kalendarzy! Oto najprostsza forma, jak możecie pomóc tym wszystkim nieszczęśnikom, którym pomagamy, a niejednokrotnie ratujemy życie... to jest realna POMOC ! Stowarzyszenie, któremu pomagamy, czyli OTOZ Animals wielokrotnie udokumentowało i dokumentuje los skrzywdzonych zwierząt, chcąc unaocznić ogrom zła, z którym non stop się spotykamy podczas interwencji.

Kalendarz Charytatywny 2019 rok
Kalendarz Charytatywny 2019 rok

Zachęcamy do kupna kalendarza! Oto najprostsza forma, jak możecie pomóc tym wszystkim nieszczęśnikom, którym pomagamy, a niejednokrotnie ratujemy życie... to jest realna POMOC ! Stowarzyszenie, któremu pomagamy, czyli OTOZ Animals wielokrotnie udokumentowało los skrzywdzonych zwierząt, chcąc unaocznić ogrom zła, z którym non stop się spotykamy podczas interwencji.