Wsparcie graficzne udziela nam:

design.bulla.pl

Stojak na pisanki na 2 jaja A
Stojak na pisanki  na 2 jaja A

Niepowtarzalne, bo ręcznie robione Stojaki na Pisanki Wielkanocne wykonane przez naszą niezastąpioną panią Agnieszkę z Rzeszowa.

Magnes - Królik - Grafika 24
Magnes - Królik - Grafika 24

Breloczek Łapka - Biały
Breloczek Łapka - Biały

Wdzięczne breloczki z metalowym kółeczkiem, wykonane z trwałej pleksi, mogą służyć do kluczy, kluczyków, mogą być przyczepione do obroży, do długopisu, portmonetki i do czego sobie tylko wymyślicie...! Ważne, że dochód z ich sprzedaży przeznaczamy na bezpośrednie cele prozwierzakowe !!!

Breloczek Łapka - Czarny
Breloczek Łapka - Czarny

Dwa kalendarze koci + psi za 25zł promocja!
Dwa kalendarze koci + psi za 25zł promocja!

Kup dwa kalendarze w cenie jednego i pomóż zwierzętom w schroniskach! Zachęcamy do kupna kalendarzy! Oto najprostsza forma, jak możecie pomóc tym wszystkim nieszczęśnikom, którym pomagamy, a niejednokrotnie ratujemy życie... to jest realna POMOC ! Stowarzyszenie, któremu pomagamy, czyli OTOZ Animals wielokrotnie udokumentowało i dokumentuje los skrzywdzonych zwierząt, chcąc unaocznić ogrom zła, z którym non stop się spotykamy podczas interwencji.

Kalendarz Charytatywny 2019 rok
Kalendarz Charytatywny 2019 rok

Koci Kalendarz Charytatywny 2019 rok
Koci Kalendarz Charytatywny 2019 rok