Wsparcie graficzne udziela nam:

design.bulla.pl

Magnes foto 10 - Galeria
Magnes foto 10 - Galeria

Są wśród nas ludzie o wielkim sercu dla zwierząt. I właśnie taka osoba zgłosiła się do nas z chęcią magnesikowej pomocy w naszej walce o lepsze życie zwierzaków w Polsce. Oto mamy przyjemność zaprezentowania efektów naszej współpracy z tą Panią, a Państwo, mamy nadzieję będziecie mieli przyjemność obcowania z tymi pięknymi magnesami w swym życiu codziennym!!! Magnesy o wymiarze 98x68mm.

Magnes foto 11 - Skrzynka
Magnes foto 11 - Skrzynka

Magnes foto 12 - Muza
Magnes foto 12 -  Muza

Magnes foto 13 - Kika
Magnes foto 13 - Kika

Magnes foto 9 - Kociarnia
Magnes foto 9 - Kociarnia

„Ratujemy konie” - koszulka charytatywna - Czarna S
„Ratujemy konie” - koszulka charytatywna - Czarna S

Nie mogło w naszej koszulkowej ofercie zabraknąć koni!!!

Zapraszamy wszystkich miłośników tych pięknych zwierząt do poprawienia bytu koni, których los nie okazał się dla nich łaskawy. Kupując koszulki „Ratujemy konie” pomożecie nam pomagać koniom odbieranym złym właścicielom przez Inspektorów OTOZ Animals.

Koszulki dostępne we wszystkich rozmiarach, od S do 2XL, w kolorach – biała, czarna, czerwona, zielona. Żółte koszulki dostępne tylko w rozmiarach S i M. Rozmiar 3XL dostępny tylko w kolorach czarnym i zielonym.

Magnes - Ptaki-Rudzik - Grafika 50
Magnes - Ptaki-Rudzik - Grafika  50

Kajko i Kokosz - koszulka charytatywna- Czerwona
Kajko i Kokosz - koszulka charytatywna- Czerwona

Koszulka – Kajko i Kokosz znów razem z Nami w walce o prawa zwierząt w Polsce!!!

Nasz wielki przyjaciel, Janusz Christa stworzył ten obrazek specjalnie dla Nas i z myślą o zwierzętach. Janusz był zwierzolubem i wielokrotnie przedkładał relacje ze zwierzakami na ludzkie…jego wilczyca Samba i kot-bandyta mieli wielkie przywileje w Christowym domu, a tak wygodny bujany fotel miał kociego okupanta i wara gościom od siadania na nim! Przy wsparciu Mirmiłowych wojów na koszulkach pragniemy zdobyć nieco funduszy na konkretną pomoc kotom i psom przebywającym w schroniskach prowadzonym przez OTOZ Animals.

Koszulki dostępne we wszystkich rozmiarach, od S do XXL, w kolorach – biała, czarna, czerwona, zielona.