TORBY !!! a praktycznie siatki z materiału, dziś, w dobie zalewającego nas PLASTIKU (brrrr...) postanowiliśmy zaproponować Państwu siatki wielokrotnego i wielorakiego użytku z jakże pięknymi nadrukami! Proponujemy torby z naszym sztandarowym Sercem dla Zwierząt w dwóch wersjach - białej (a raczej ecru) oraz czarnej (mniej widać zabrudzenia), a na dodatek z drugiej strony pocieszny Ciapek autorstwa przyjaciela zwierząt, niestety nieżyjącego już Janusza Christy.. Oprócz tych dwóch sztandarowych siatek proponujemy też torby z nadrukami przepięknych grafik Studia Kreska z psiakami, kotami i koniem. Sukcesywnie planujemy naszą kolekcję powiększać !!! Zapraszamy

Torby z materiału

Torba Charytatywna 9 - Jamnik