TORBY !!! a praktycznie siatki z materiału, dziś, w dobie zalewającego nas PLASTIKU (brrrr...) postanowiliśmy zaproponować Państwu siatki wielokrotnego i wielorakiego użytku z jakże pięknymi nadrukami! Proponujemy torby z naszym sztandarowym Sercem dla Zwierząt w dwóch wersjach - białej (a raczej ecru) oraz czarnej (mniej widać zabrudzenia), a na dodatek z drugiej strony pocieszny Ciapek autorstwa przyjaciela zwierząt, niestety nieżyjącego już Janusza Christy.. Oprócz tych dwóch sztandarowych siatek proponujemy też torby z nadrukami przepięknych grafik Studia Kreska z psiakami, kotami i koniem. Sukcesywnie planujemy naszą kolekcję powiększać !!! Zapraszamy

Torby z materiału

Torba Charytatywna 15 - York
Torba Charytatywna 15 - York

Torba Charytatywna 16 - Worek Serce
Torba Charytatywna 16 - Worek Serce

A tu jeszcze dodatkowo Woreczek Mam Serce dla Zwierząt. Woreczek na orzeszki, a może na drugie śniadanie czy ważne drobiazgi, albo kosmetyki ??? To tylko wasza wyobraźnia może wymyśleć zastosowanie tego ślicznego Woreczka !!!

Rozmiar woreczka - wysokość 30 cm, szerokość 25,5 cm.

Rozmiar tworeczka - wysokość 30 cm, szerokość 25,5 cm

Torba Charytatywna 3- Labrador biszkopt