Wyobraziliśmy sobie, że każdy człowiek zakochany w zwierzakach będzię miał ochotę na herbatkę, kawkę i inne pyszności(gorąca czekolada?) prosto z naszego Animalsowego kubka i dlatego też, postanowiliśmy sie podzielić nimi (kubkami) i zaproponować Państwu zakup takiego kubeczka, a dochód osiągnięty z tej sprzedaży przeznaczymy na pomoc zwierzakom przebywającym pod opieką OTOZ Animals.

Kubki Charytatywne

Sortuj wg: Nazwa produktu | ▲ Cena
Kubek Charytatywny 39 - Kubek OTOZ - Czarny

Nasz sztandarowy projekt trafił w końcu na Kubek. Wpierw zagościł na koszulkach stając się przedmiotem pożądania wilu, wielu ludzi kochających zwierzęta. Później na magnesy, torby z materiału, a teraz na kubki - Polecamy !!!

Kubek Charytatywny 40 - Kubek OTOZ - Zielony

Kubek Charytatywny 41 - Kubek OTOZ - Żółty

Nasz sztandarowy projekt trafił w końcu na Kubek. Wpierw zagościł na koszulkach stając się przedmiotem pożądania wielu, wielu ludzi kochających zwierzęta. Później na magnesy, torby z materiału, a teraz na kubki - Polecamy !!!

Kubek Charytatywny Święta 105 - Wesołe Skarpetki

Oto rarytas, kubek niepowtarzalny, nie ma takiego drugiego na świecie. Ręczna robota ofiarowana nam przez panią Agnieszkę z Rzeszowa - serdeczne dziękujemy !!! Ręcznie malowany specjalnymi farbami do porcelany, następnie wypalany w piecu.  Wszyscy zaangażowani w pomoc zwierzętom z przyjemnością napiją się gorącej herbatki czy kawki z tak pięknego kubka. Zapraszamy do zakupów, dziękujemy za serce dla zwierzaków.