Wyobraziliśmy sobie, że każdy człowiek zakochany w zwierzakach będzię miał ochotę na herbatkę, kawkę i inne pyszności(gorąca czekolada?) prosto z naszego Animalsowego kubka i dlatego też, postanowiliśmy sie podzielić nimi (kubkami) i zaproponować Państwu zakup takiego kubeczka, a dochód osiągnięty z tej sprzedaży przeznaczymy na pomoc zwierzakom przebywającym pod opieką OTOZ Animals.

Kubki Charytatywne

Kubek Charytatywny 10 " Krowa - Gąski"
Kubek Charytatywny 10 " Krowa - Gąski"

Wszyscy zaangażowani w pomoc zwierzętom z przyjemnością napiją się gorącej herbatki czy kawki z firmowego Kubka OTOZ Animals.

Zapraszamy do zakupów, dziękujemy za serce dla zwierzaków.

Kubek Charytatywny 9 "Smutki"
Kubek Charytatywny 9 "Smutki"

Kubek Charytatywny 105 - Sjesta
Kubek Charytatywny 105 - Sjesta

Oto rarytas, kubek niepowtarzalny, nie ma takiego drugiego na świecie. Ręczna robota ofiarowana nam przez panią Agnieszkę Holly - serdeczne dziękujemy !!! Ręcznie malowany specjalnymi farbami do porcelany, następnie wypalany w piecu. Trwały nawet do zmywania w zmywarce, choć po wielu myciach kolory mogą nieco wyblaknąć. Wszyscy zaangażowani w pomoc zwierzętom z przyjemnością napiją się gorącej herbatki czy kawki z tak pięknego kubka. Zapraszamy do zakupów, dziękujemy za serce dla zwierzaków.

Kubek Charytatywny 12 - Fiolet
Kubek Charytatywny 12 - Fiolet