Wyobraziliśmy sobie, że każdy człowiek zakochany w zwierzakach będzię miał ochotę na herbatkę, kawkę i inne pyszności(gorąca czekolada?) prosto z naszego Animalsowego kubka i dlatego też, postanowiliśmy sie podzielić nimi (kubkami) i zaproponować Państwu zakup takiego kubeczka, a dochód osiągnięty z tej sprzedaży przeznaczymy na pomoc zwierzakom przebywającym pod opieką OTOZ Animals.

Kubki Charytatywne

Sortuj wg: ▼ Nazwa produktu | Cena
Kubek Charytatywny 7 "Ratujemy Konie"
Kubek Charytatywny  7 "Ratujemy Konie"

Wszyscy zaangażowani w pomoc zwierzętom z przyjemnością napiją się gorącej herbatki czy kawki z firmowego Kubka OTOZ Animals.

Zapraszamy do zakupów, dziękujemy za serce dla zwierzaków.

Kubek Charytatywny 5 Kajko i Ciapek
Kubek Charytatywny  5   Kajko i Ciapek

Zapraszamy do zakupów, dziękujemy za serce dla zwierzaków.

Kubek Charytatywny 41 - Kubek OTOZ - Żółty
Kubek Charytatywny  41 - Kubek OTOZ - Żółty

Nasz sztandarowy projekt trafił w końcu na Kubek. Wpierw zagościł na koszulkach stając się przedmiotem pożądania wielu, wielu ludzi kochających zwierzęta. Później na magnesy, torby z materiału, a teraz na kubki - Polecamy !!!

Kubek Charytatywny 40 - Kubek OTOZ - Zielony
Kubek Charytatywny  40 - Kubek OTOZ - Zielony

Nasz sztandarowy projekt trafił w końcu na Kubek. Wpierw zagościł na koszulkach stając się przedmiotem pożądania wilu, wielu ludzi kochających zwierzęta. Później na magnesy, torby z materiału, a teraz na kubki - Polecamy !!!