Wyobraziliśmy sobie, że każdy człowiek zakochany w zwierzakach będzię miał ochotę na herbatkę, kawkę i inne pyszności(gorąca czekolada?) prosto z naszego Animalsowego kubka i dlatego też, postanowiliśmy sie podzielić nimi (kubkami) i zaproponować Państwu zakup takiego kubeczka, a dochód osiągnięty z tej sprzedaży przeznaczymy na pomoc zwierzakom przebywającym pod opieką OTOZ Animals.

Kubki Charytatywne

Kubek Charytatywny Psia Mordka 106 - Bambaryła
Kubek Charytatywny Psia Mordka 106 -  Bambaryła

Oto rarytas, kubek niepowtarzalny, nie ma takiego drugiego na świecie. Należy do siedmiokubkowej serii "Psia Mordka". Ręczna robota ofiarowana nam przez panią Agnieszkę z Rzeszowa - serdeczne dziękujemy !!! Ręcznie malowany specjalnymi farbami do porcelany, następnie wypalany w piecu. Wszyscy zaangażowani w pomoc zwierzętom z przyjemnością napiją się gorącej herbatki czy kawki z tak pięknego kubka. Zapraszamy do zakupów, dziękujemy za serce dla zwierzaków.

Kubek Charytatywny Psia Mordka 107 - W Krainie Szczęśliwości
Kubek Charytatywny Psia Mordka 107 -  W Krainie Szczęśliwości

Kubek Charytatywny Psia Mordka 108 -Zielono mi
Kubek Charytatywny Psia Mordka 108 -Zielono mi

Kubek Charytatywny 35 - Kubek Czarny Mam serce dla zwierząt
Kubek Charytatywny  35 - Kubek Czarny Mam serce dla zwierząt

Nasz sztandarowy projekt trafił w końcu na Kubek. Wpierw zagościł na koszulkach stając się przedmiotem pożądania wilu, wielu ludzi kochających zwierzęta. Później na magnesy, torby z materiału, a teraz na kubki - Polecamy !!!