Wyobraziliśmy sobie, że każdy człowiek zakochany w zwierzakach będzię miał ochotę na herbatkę, kawkę i inne pyszności(gorąca czekolada?) prosto z naszego Animalsowego kubka i dlatego też, postanowiliśmy sie podzielić nimi (kubkami) i zaproponować Państwu zakup takiego kubeczka, a dochód osiągnięty z tej sprzedaży przeznaczymy na pomoc zwierzakom przebywającym pod opieką OTOZ Animals.

Kubki Charytatywne

Kubek Charytatywny 107 - Kiziek Bibliotekarz
Kubek Charytatywny 107 -  Kiziek Bibliotekarz

Oto rarytas, kubek niepowtarzalny, nie ma takiego drugiego na świecie. Ręczna robota ofiarowana nam przez panią Agnieszkę Holly - serdeczne dziękujemy !!! Ręcznie malowany specjalnymi farbami do porcelany, następnie wypalany w piecu. Trwały nawet do zmywania w zmywarce, choć po wielu myciach kolory mogą nieco wyblaknąć. Wszyscy zaangażowani w pomoc zwierzętom z przyjemnością napiją się gorącej herbatki czy kawki z tak pięknego kubka. Zapraszamy do zakupów, dziękujemy za serce dla zwierzaków.

Kubek Charytatywny 102 - Kot Entomolog
Kubek Charytatywny 102 - Kot Entomolog

Oto rarytas, kubek niepowtarzalny, nie ma takiego drugiego na świecie. Ręczna robota ofiarowana nam przez panią Agnieszkę z Rzeszowa - serdeczne dziękujemy !!! Ręcznie malowany specjalnymi farbami do porcelany, następnie wypalany w piecu. Wszyscy zaangażowani w pomoc zwierzętom z przyjemnością napiją się gorącej herbatki czy kawki z tak pięknego kubka. Zapraszamy do zakupów, dziękujemy za serce dla zwierzaków.

Kubek Charytatywny 101 - Kłapouchy
Kubek Charytatywny 101 - Kłapouchy