Koszulki

Koszulka (żółta) - "Mam serce dla zwierząt" rozmiar S
Koszulka (żółta) - "Mam serce dla zwierząt" rozmiar S

Nie ukrywaj tego, co w Tobie dobre! Zarażaj innych swoją wrażliwością.

I chwal się tym, co w Tobie najpiękniejsze – uczynność, empatia i poświecenie!

Koszulka „Mam serce dla zwierząt” to ulubiony prezent dla wolontariuszy działających w schroniskach dla bezdomnych zwierząt, właścicieli swoich milusińskich i ludzi, którym los zwierząt nie jest obojętny.

Wszystkich łączy jedno – chęć wyrażania miłości do naszych czworonożnych przyjaciół!

Więc dołącz do nas i noś się dumnie! Mów o tym, co dla Ciebie ważne. Szerz edukację w tak krótkim, ale wymownym haśle. Niech bicie Twojego wielkiego serca zagłuszy obojętność na krzywdę innych!

Kup koszulkę i przekaż innym, że najważniejsza w życiu jest miłość, której każdy pragnie.

I pamiętaj! Ubierając się hasło „Mam serce dla zwierząt” pomagasz najbardziej potrzebującym, skrzywdzonym przez los, samotnym, opuszczonym, bezdomnym.

Dochód ze sprzedaży koszulek zostanie przekazany na pomoc podopiecznym w schroniskach OTOZ Animals! Więcej o schroniskach dowiecie się na www.otoz.pl .

KOSZULKI DOSTĘPNE TAKŻE W KOLORACH BIAŁYM, CZARNYM ORAZ GRANATOWYM

Koszulka (żółta) - Nie bądź bierny. Reaguj! - rozmiar XL
Koszulka (żółta) - Nie bądź bierny. Reaguj! - rozmiar XL

Koszulka – Nie bądź bierny. Reaguj ! Kajko i Kokosz znów razem z Nami w walce o prawa zwierząt w Polsce!!! Nasz wielki przyjaciel, Janusz Christa stworzył ten obrazek specjalnie dla Nas i z myślą o zwierzętach. Janusz był zwierzolubem i wielokrotnie przedkładał relacje ze zwierzakami na ludzkie…jego wilczyca Samba i kot-bandyta mieli wielkie przywileje w Christowym domu, a tak wygodny bujany fotel miał kociego okupanta i wara gościom od siadania na nim! Przy wsparciu Mirmiłowych wojów na koszulkach pragniemy zdobyć nieco funduszy na konkretną pomoc kotom i psom przebywającym w schroniskach prowadzonym przez OTOZ Animals. Kupujcie, prosimy te fajne koszulki, to też przyjemność nosić Kajka i Kokosza na piersiach, że o treści nie wspomnimy… Koszulki wyprodukowaliśmy dla Was w trzech kolorach – czarny, biały i żółty. Rozmiarówka też w szerokim asortymencie, nic tylko kupować !!! prosiiiiimy…..