Breloczki - miłe, prozwierzęce, możesz przyczepić i do kluczy, i do obróżki, i do kosmetyczki, i do suwaka kurtki i gdzie ci się jeszcze zamarzy.

Breloczki

Breloczek Łapka - Złoty
Breloczek Łapka - Złoty

Breloczek złoty z obu stron, kolor starego złota. Breloczki z metalowym kółeczkiem, wykonane z trwałej pleksi, mogą służyć do kluczy, kluczyków, mogą być przyczepione do obroży, do długopisu, portmonetki i do czego sobie tylko wymyślicie...! Ważne, że dochód z ich sprzedaży przeznaczamy na bezpośrednie cele prozwierzakowe !!!

Breloczek Łapka - Biały
Breloczek Łapka - Biały

Wdzięczne breloczki z metalowym kółeczkiem, wykonane z trwałej pleksi, mogą służyć do kluczy, kluczyków, mogą być przyczepione do obroży, do długopisu, portmonetki i do czego sobie tylko wymyślicie...! Ważne, że dochód z ich sprzedaży przeznaczamy na bezpośrednie cele prozwierzakowe !!!

Breloczek Łapka - Czarny
Breloczek Łapka - Czarny

Breloczek Ręczna Robota 12 - Łapka Czarna
Breloczek Ręczna Robota 12 - Łapka Czarna

Fajne, po prostu fajne breloczki ręcznie malowane przez panią Agnieszkę z Rzeszowa, podarowane nam wraz z kubkami, wieszakami i innymi ślicznościami na szczytny cel - POMOC BEZRADNYM ZWIERZĘTOM. Dziękujemy! Breloczki niepowtarzalne, każdy inny w jednym egzemplarzu, ręczna robota naszej nieocenionej pani Agnieszki z Rzeszowa wielkie Dzięki Agnieszko !!!